zondag 11 november 2012

Weerzien van onze camper.


'S morgens om 9 uur gingen Dirk en Michel vol goede moed weer naar de haven. Gisteren hadden ze al heel pesos geschoven dus misschien lukt het eind van de morgen on de campers vrij te krijgen.
Maar om 11 uur waren de heren weer terug voor extra informatie. De douane hadden meer nodig. Nog meer kopieen en nu ook nog de orginele paspoorten en rijbewijzen, nog net geen trouwboekje gelukkig!
En weer vertrokken ze. Wij maar wachten, wachten en wachten. Geduld moet je daar in Argentinië wel hebben;naar verwachting in heel Zuid Amerika. Het werd 15 uur, 16 uur en 17 uur nog geen bericht van Dirk of Michel en om 17.00 uur sluit de haven. Dus vandaag toch nog geen camper ??
10 minuten later een telefoontje: allemaal in een taxi erheen!! Ja daar stonden de campers buiten het terrein, flink onder stof maar ongeschonden zo te zien.
Althans de buiten kant. Toen we binnen gingen kijken lagen er lege kleerhangers op bed ?! er was behoorlijk proletarisch geshopt in onze camper; 5 broeken kwijt, de Australische opvouwbare leren hoed en een dik wollen vest van Mc Gregor. tevens al onze schoenen!
Later bleek dat de persoon ook even een greep had gedaan uit de badkamer. Ook onze wintermutsen voor Vuurland zijn we kwijt.
Maar goed het zijn materiale dingen die zijn vervangbaar.
We hoorden dat het ook anders kan, in een oudere camper (niet van onze groep) was een deel van het dash-board gesloopt ivm het stelen van navigatie etc. deze camper kon niet meer rijden en ging gelijk naar een garage. dus we mogen niet klagen! geeft ons gelijk een excuus om te shoppen, maar maat en smaak...het is nog niet gelukt.
Zo langzamerhand komen we er achter dat er nog veel meer mist,maar we keep up the spirit!
BA is een prachtige, levendige,lawaaierige stad, heerlijke keuken, dus geen straf om uit eten te gaan. Prijspeil is gelijk aan nederland. was heel goedkoop, maar de laatste 2 jaar 30% inflatie per jaar. diesel is 1 euro valt mee....