Far East (2020)

Op reis naar het verre OostenIn 2019 begon het reizen weer te “kriebelen” en stuitten wij op een unieke reis in 2020. Een unieke gelegenheid om met de camper Noord Korea binnen te mogen en via de gedemilitariseerde Zone naar Zuid Korea te rijden. Nog nooit vertoond! Alleen president Trump zette via Z-Korea één stap in N-Korea en wij reizen 8 dagen door N-Korea Tenminste, als Kim Jung Un niet te grillig wordt!

Klik hier

Op reis naar New Zealand & Australia (2016 - 2017)

Op reis naar AustralieMet onze nieuwe camper gaan wij “down under” 4 maanden New Zealand  en 9 maanden of langer in Australia.

Klik hier
 

Op reis naar Singapore (sept 2014-mei 2015)

Op reis naar SingaporeNa onze PanAmericana reis, waar wij met veer plezier aan terug denken, gaan wij wederom op reis. Dit keer met de camper over land richting Azië.

Wij vertrekken 1 september 2014 richting Turkije om via o.a. Iran, India, Pakistan, Myanmar, Cambodja, Vietnam, Thailand, Maleisië  begin mei 2015 aan te komen in Singapore.

Klik hier
 

Panamericana reis november 2012 tot oktober 2013

Wij zijn Gerard en Thea Lascaris en het is altijd al een droom geweest om de PanAmericana te rijden. Nu wij beiden zijn gestopt met werken hebben wij hier nu de tijd voor.

Klik hier


 

Gerard en Thea Lascaris
Foto's