int(115) Voorbereidingen - Gerard en Thea Lascaris op reis
dinsdag 11 februari 2020

Voorbereidingen

De voorbereidingen voor onze komende reis zijn zo goed als klaar. Nog 'n paar puntjes op de i qua mechanica en dan kan Gerard op 21 maart vertrekken met de camper. Hij gaat door Duitsland, Oostenrijk en Italie naar Venetië, alwaar de camper op de boot naar Igoumenitsa gaat en dan rijdt hij vervolgens via Griekenland naar Istanbul.

Ik vlieg de 29e maart naar Istanbul, omdat ik nog diverse ooginjecties moet hebben net voor de reis.

De 30e start onze reis tesamen met 'n groep van 8 Duitse campers en één Zwitser. Het gezelschap bestaat uit diverse pluimage. Leeftijd varierend van 40+ tot 80+, maar allemaal zijn het wereldreizigers met veel ervaring.

Wie had nu vorig jaar november gedacht, toen we besloten hadden deze unieke reis te maken, dat het Corona virus ons parten zou spelen! Maar er nu een plan B.

Als we op de grens van Kazachstan/China komen en het virus is niet onder controle in China, dan gaan we de reis tegengesteld maken. Dus niet eerst China enz, maar Rusland, Mongolie en als laatst China. 

We zullen zien wat deze reis voor ons in petto heeft, maar zeker een met veel improvisatie en flexibiliteit van alle kanten.

 

 

 

Gerard en Thea Lascaris
Recente foto's
Contact Blog archief
Route Far East 2020
Eerdere reizen: Klik hier voor het overzicht